Demi en Mehmet hebben de nacht samen doorgebracht

Demi en Mehmet hebben de nacht samen doorgebracht

Afgelopen avond hebben Mehmet en Demi besloten samen te gaan slapen. Dit deden ze in het bed van Madilia. Madilia heeft op haar beurt weer bij Beau geslapen. Terwijl alle bewoners al op zijn gestaan liggen Mehmet en Madilia nog lekker onder de dekens. Afgelopen avond hebben de twee lange en goede gesprekken gevoerd maar nu is het stil. Er is weinig beweging te zien en de twee lijken te genieten van de rust. Deze rust wordt al snel verstoord als hun mede bewoners een voor een komen kijken bij de twee.Als Fay hoort dat Demi de nacht met Mehmet heeft doorgebracht vertelt ze dit meteen tegen Chipp waarna ze naar de vide rent. Goedemorgen, wat zie ik nou!? schreeuwt ze enthousiast. Mehmet moet lachen maar Demi heeft weinig zin in het geschreeuw van haar zus. De handjes zijn boven de dekens gebleven benadrukt ze terwijl ze langzaam ontwaakt. Fay besluit nog even te controleren of ze allebei kleren aan hebben en kijkt onder de dekens. Als ze ziet dat dit inderdaad het geval is springt ze bij de twee op bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *