Er wordt flink geroddeld over Madilia

Er wordt flink geroddeld over Madilia

Madilia en de mannelijke bezoeker van afgelopen avond zijn onderwerp van het gesprek. Nadat Madilia hem afgelopen avond netjes naar het hek had gebracht werd ze ondervraagt door haar mede bewoners. Madilia vertelde dat er niks was gebeurd maar dat ze hem wel heel erg leuk vindt. Ook op deze nieuwe dag wordt er veel over Madilia en haar jongen gesproken. Ze heeft niet met hem gezoend, alleen gekust zegt Linda op sarcastische toon tegen Billy en Romy. Ja daaag roepen ze in koor waarna ze beginnen te lachen. De dames geloven er niks van maar zijn wel heel erg blij voor Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *