Madilia is met haar hongerstaking begonnen

Madilia is met haar hongerstaking begonnen

Sinds de bewoners in de krant hebben gelezen waarom Utopia moet stoppen zijn ze druk bezig met het voeren van actie. Ze zijn niet van plan om Utopia zomaar op te geven. Zo is er een spandoek gemaakt, een brief geschreven naar de provincie en een petitie gestart door een Utopia fan. Ook is de groep al druk bezig met een plan b, een nieuwe locatie om ergens anders opnieuw te beginnen. Al twee dagen lang halen de bewoners alles uit de kast. Gisteren heeft René 3,5 uur buiten vastgezeten aan een boom om zo 1000 handtekeningen te verzamelen voor de petitie. Vandaag doet Madilia er een schepje bovenop. Ze wil door de hele dag niet te eten 5000 handtekeningen verzamelen. Vanaf 09:00 uur gaat haar hongerstaking in. Iets voor 09:00 uur eet ze nog snel wat en dan kan haar lange dag beginnen. Toch heeft Madilia wel een beetje spijt. Niet van haar plan om dit te doen maar van het feit dat ze afgelopen avond iets te veel gedronken heeft. Dat maakt het voor haar nog moeilijker om deze dag vol te houden zonder eten. Maar toch besluit ze ervoor te gaan. Zal het haar lukken?

Klik hier en teken de petitie!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *