Hebben Beau en Madilia iets te diep in het glaasje gekeken?

Hebben Beau en Madilia iets te diep in het glaasje gekeken?

Het drankgebruik tijdens een evenement is al vaker een discussiepunt geweest voor de bewoners. Vaak wordt er afgesproken niet te drinken, omdat de bewoners gewoon aan het werk zijn. Toch blijkt vaak dat niet iedereen zich hieraan houdt. Ook afgelopen avond hebben de bewoners afgesproken niet veel te drinken. Johan gaf aan dat hij het prima vindt als iemand een glaasje drinkt maar de bewoners waren het erover eens dat ze als groep iets moeten uitstralen. Zeker nu omdat ze druk bezig zijn met actie voeren. Toch is het bij sommigen bewoners  niet gebleven bij één glaasje. Zo hebben Beau, Madilia, Billy en Romy wel erg genoten van een aantal drankjes. Vroeg in de ochtend kijken Madilia en Beau terug op hun gedrag. Ik schaam me dood zegt Madilia lachend. Oh wat erg gaat Beau verder. Gelukkig kunnen beide dames lachen om hun eigen gedrag. Of de rest van de bewoners dat ook kan, moet nog blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *