De omzet van Johan zijn evenement is bekend

De omzet van Johan zijn evenement is bekend

Afgelopen avond was het evenement van Johan. Het verliep gezellig plaats. De sfeer zat er goed in en zowel de bezoekers als de bewoners hebben genoten. Vooral Madilia heeft een leuke avond gehad. Ze heeft de hele avond met een leuke jongen opgetrokken die ze bij het afscheid zelfs een kusje heeft gegeven. Terug in de loods gaf ze toe dat ze hem écht heel leuk vindt. Maar heeft het evenement ook iets opgebracht?

Afgelopen avond nadat het evenement ten einde kwam is Baldr meteen het geld gaan tellen en hij kwam grofweg uit op 6500 euro omzet. Vandaag zal Baldr meer duidelijkheid geven maar Johan is ontzettend blij met dit bedrag. Toch waren er onderling ook wat ergernissen, zoals het drankgebruik. Zal dit vandaag worden besproken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 10:59

    Drank Drank en nog is Drank dat is wat ze enkelt kunnen feestvieren en zuipen al spreken ze honderd keer af ,hebben daar gewoon maling aan .En dat noemen ze utopia laat me niet lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *