Is Madilia verliefd op een mannelijke bezoeker?

Is Madilia verliefd op een mannelijke bezoeker?

Tijdens het feest van Johan heeft Madilia het erg gezellig gehad. Er hing namelijk een erg leuke jongen om haar heen afgelopen avond. Madilia was erg gecharmeerd van hem. Als ze afscheid moet nemen bij de poort krijgt ze een aantal zoenen op haar wang van hem. Blozend loopt ze terug naar de loods. Onderweg komt ze Billy tegen. Ik heb niks gedaan! Alleen een kusje benadrukt Madilia meteen. Hij is wel heel knap geeft Billy toe. En loopt verder naar de loods en komt daar de tweeling tegen. Ook zij vragen meteen naar deze leuke jongen. Al gauw hangen alle bewoners om Madilia heen. Ik vind hem echt leuk geeft Madilia aan. Ik heb het nog nooit zo leuk in Utopia gehad glimlacht ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *