Hoe verliep het veelbesproken evenement “Gewoon omdat het kan”?

Hoe verliep het veelbesproken evenement “Gewoon omdat het kan”?

Afgelopen avond vond het veelbesproken evenement van Johan, gewoon omdat het kan plaats. Hoe verliep zijn feest? Dat lees je terug in dit bericht.

Johan is er helemaal klaar voor en heeft heel veel zin in zijn eigen evenement. Buiten hoort hij de bezoekers al voor de poort staan. Iedereen staat te trappelen, ik hoor ze al als ik buiten sta laat hij aan Senna weten. Daarna doet hij de muziek aan in de loods en zingt met wat liedjes mee. De mannen pakken en biertje en Johan heft zijn glas omhoog. Gewoon omdat het kan roept hij enthousiast. Niet veel later komen de eerste bezoekers het terrein op. De 200 bezoekers worden enthousiast door alle bewoners ontvangen. Er wordt veel gelachen, gedanst, gezellig gekletst en geflirt. Twee van de bewoners hebben zelfs ontzettende sjans. Madilia en René hebben beide iemand om zich heen hangen die zeer geïnteresseerd is. Naast de 200 bezoekers zijn er vanavond ook bikinibabes uitgenodigd, op speciaal verzoek van Johan. De prachtige dames paraderen tussen de bezoekers rond en maken dit feestje compleet. Al met al was het een geslaagde avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *