De voorbereidingen voor Johan zijn feest gaan gepaard met wat gekibbel

De voorbereidingen voor Johan zijn feest gaan gepaard met wat gekibbel

Door al het actievoeren zal je bijna vergeten dat het vanavond ook feest is in Utopia. Johan zijn evenement gewoon omdat het kan gaat rond 18:00 uur namelijk van start. Johan is al de hele middag bezig met de voorbereidingen en aan het eind van de middag helpen de andere bewoners ook een handje mee. Johan doet zijn soundcheck, terwijl Billy, José, Madilia en Romy bezig zijn met het ophangen van de versieringen. Senna en Baldr helpen ook een handje mee met de voorbereidingen en Billy wijst de mannen erop dat de woonkamer ook nog leeggemaakt moet worden. De toon van Billy staat Baldr niet aan en dit laat hij weten ook. Ik ben in de organisatiemodus, dus ik ga niet alles lief vragen legt Billy hem uit. Dit antwoord zint Baldr ook niet en de twee kibbelen nog even door. Baldr vindt het allemaal maar onduidelijk wat er nog moet gebeuren. Ik kan zo slecht tegen deze slechte organisatie zucht hij. Senna kijkt hem verbaasd aan en merkt op dat alles al geregeld is. Maar volgens Baldr had Johan nog veel meer plannen, die nog niet zijn uitgevoerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *