René wordt na 3.5 uur uit zijn positie bevrijd

René wordt na 3.5 uur uit zijn positie bevrijd

Als René al bijna 3,5 uur buiten in de kou ligt, komt Fay erachter dat er duizend handtekeningen op de petitie bij zijn gekomen sinds de vastbind actie begon. Jongens, hij heeft het gehaald roept ze door de loods. Gillend gaan Demi, Fay, Billy en Romy naar buiten om René te bevrijden. Al snel komen ook de andere bewoners erachteraan. René krijgt een luid applaus en een paar dikke knuffels. Je bent een topper laat Beau hem weten. De bewoners hebben respect dat René het zo lang heeft volgehouden. De tweeling maakt daarna het touw om René los en Demi bedankt hem voor het meedoen met de actie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *