Billy en Johan hebben weer eens een discussie

Billy en Johan hebben weer eens een discussie

Romy heeft haar tussenstand bord klaar, het enige wat haar nog te doen staat is om hem nog op te hangen. Billy helpt een handje mee. Terwijl de dames de laatste puntjes op de i zetten van het bord, merkt Billy op dat er planken tegen de muur staan. Precies op de plek waar hun bord moet hangen. De planken blijken van Johan te zijn, die druk bezig is met het podium voor zijn feest vanavond. Als Billy aan Johan laat weten dat de planken ergens anders moeten staan, ontstaat er een felle discussie. Johan vraagt of de twee niet een half uur kunnen wachten, want dan zullen de planken weer weg zijn. Maar hier is Billy het niet mee eens, het bord wil ze namelijk nu ophangen. Kunnen wij ook weer verder legt ze uit. Ze roept Romy en samen tillen de vriendinnen de planken ergens anders heen, terwijl Johan mopperend verder gaat met zijn podium.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:17

    jeetje wat een arrogant mormel is het toch. zij wil het nu en dan moet het ook maar direct gebeuren. je wordt toch kotsmisselijk van dat mormel

  2. joke gotte at 18:23

    Wat is het toch een verschrikkelijk mens, IKKE IKKE en Johan kan stikken ze lokt elke keer zelf de ruzie uit daar kikt ze op want zij is de Diva en Utopia is alleen haar kindje.Hoop echt dat de Mol er niet in tuint,alees afbreken en op nieuw beginnen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *