Madilia gaat in hongerstaking

Madilia gaat in hongerstaking

Beau, Billy en Madilia kijken vol bewondering vanuit de loods naar de vastgebonden René. Madilia vindt het knap dat hij in deze kou buiten wil zitten, want zelf zou ze dit niet doen. Ik zou andere acties bedenken laat ze aan Billy en Beau weten. Zo zou de Madilia eerder een dag lang niets eten.
Als Beau dit hoort kan ze het bijna niet geloven en ook Billy betwijfelt of Madilia een hongerstaking kan houden. Dat houdt je nooit vol zegt Beau. Madilia haar mond valt open van verontwaardiging, omdat de vrouwen geen vertrouwen in haar lijken te hebben. Natuurlijk houd ik het vol roept ze als reactie. Madilia besluit de uitdaging aan te gaan. Morgen ga ik de hele dag niet eten zegt ze vol overtuiging. Beau stemt met het plan in en laat aan de andere bewoners weten dat Madilia morgen voor vijfduizend handtekeningen een hele dag niet zal eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *