René laat zich vastbinden voor meer handtekeningen

René laat zich vastbinden voor meer handtekeningen

Om de petitie nog vaker te laten ondertekenen, roepen de Demi en Fay René bij zich. Terwijl ze naar buiten lopen beginnen de twee hun verhaal. We moeten de handen ineenslaan jongens roept Demi enthousiast. Dan vraagt Fay aan René hoe graag hij in Utopia wil blijven. Als het duidelijk wordt dat René dolgraag wil blijven, stelt Fay eerst voor om een bord te maken waar IK BLIJF HIER opstaat. Als het bord af is, gaan Demi en Fay verder met hun verhaal. Om nog meer handtekeningen te verzamelen, gaan we je aan de boom vastbinden maar je gaat pas weg als er 1000 stemmen bij zijn gekomen vervolgd Fay enthousiast. René lijkt te twijfelen maar de tweeling weet hem te overtuigen door hem dekens, kussens, thee, warme chocolademerk en een kersenpit te beloven. Ik doe het voor Utopia zegt René vastberaden. Demi en Fay zijn door het dolle heen en springen op en neer van blijdschap. Het drietal loopt naar de boom bij de rotonde, waar René met een touw en handboeien wordt vastgebonden aan het bankje.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *