Senna en Cemal zien een verhuizing wel zitten

Senna en Cemal zien een verhuizing wel zitten

Het idee dat Utopia op een ander terrein verder moet gaan, maakt de bewoners enthousiast. Ook Cemal en Senna bespreken een mogelijke verhuizing.

Dat zou toch te gek zijn als we hier weggaan en ergens anders heengaan zegt Senna tegen Cemal als ze buiten lopen. Hier is Cemal het mee eens. Toch denkt hij dat de huidige groep in Utopia hier niet tegen bestand is. Ik denk dat de helft het niet volhoudt: geen toilet, geen douche legt hij verder aan Senna uit. Senna laat op zijn beurt weten dat hij het in ieder geval wel zal volhouden. Dat zou toch te gek zijn, een kale loods roept hij enthousiast. Gewoon opnieuw beginnen, dat is echt een droom van mij roept Cemal net zo enthousiast terug. De twee praten vrolijk verder hoe het zal zijn als ze echt zouden mogen verhuizen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 21:29

    …Wie weet is het toch een “nep bericht” dat de wereld in gestuurd is.
    Zou me ook niks verbazen! Om opschudding te veroorzaken, te zien hoe de bewoners hier op reageren!

  2. Rina at 15:56

    Een verhuizing en wie gaat dat betalen ????
    Er is best wel over nagedacht dat ze gaan stoppen en dan eensgezind, voor hoelang.??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *