Romy heeft een groots plan om de score van de petitie bij te houden

Romy heeft een groots plan om de score van de petitie bij te houden

De bewoners zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat Utopia niet stopt. Daarvoor is er een petitie gestart. En om de tussenstand goed bij te kunnen houden besluit Romy daar een speciaal bord voor te maken. Ze vertelt aan Madilia, Demi en Fay dat ze van plan is om een bord te maken waar ze de tussenstand op kan schrijven. Romy zit vol met ideeën, zo is ze van plan om blokken te verven met krijtverf, zodat ze met krijt de getallen kunnen opschrijven. In ieder geval zal het een groot bord moeten worden. Het moet groots worden benadrukt ze stellig. Madilia en de tweeling luisteren aandachtig naar haar idee en denken mee hoe ze het plan uit kan voeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *