De bewoners krijgen steun van Utopia fans bij het hek

De bewoners krijgen steun van Utopia fans bij het hek

Utopia moet blijven klinkt er vanuit de verte. Romy spits haar oren. Ze hoort het goed en beseft dat er mensen bij het hek staan. En begint te gillen en rent richting het hek, gevolgd door de rest van de bewoners. Nu roepen ze in koor Utopia moet blijven! Enthousiast komen de bewoners aan bij het hek waar ze door blijven joelen. Aan de andere kant van het hek klinkt er ook gejoel. Teken de petitie schreeuwen de bewoners naar de andere kant. Dan wordt het langzaam weer rustig en keren de bewoners terug naar de loods. Dolenthousiast praten ze na over wat er zojuist gebeurd is. Een fijne steunbetuiging die de bewoners weer extra energie geeft om door te gaan met actie voeren!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *