Billy en Romy gaan een challenge aan voor meer handtekeningen

Billy en Romy gaan een challenge aan voor meer handtekeningen

Het actievoeren gaat verder in Utopia. Billy en Romy hebben besloten om vandaag op tonnen te gaan staan. De twee lopen normaal de hele dag door heen en weer in de loods maar dat zal vandaag dus anders zijn. De dames moeten zo lang mogelijk stil staan op de tonnen. Deze ochtend zet Linda de tonnen klaar in de woonkamer. Billy en Romy hebben besloten dat ze pas bij 1500 handtekeningen van de tonnen afgaan. Ze hebben goed gegeten en klimmen op de tonnen. Na een tijdje staan, stelt Chipp voor dat de twee pas eraf mogen als er in totaal 20.000 handtekeningen zijn opgehaald. Hiervoor hebben ze iets meer dan 1500 handtekeningen nodig. Billy en Romy gaan de uitdaging aan. Zal het ze lukken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *