Madilia heeft het volgehouden 24 uur niets te eten

Madilia heeft het volgehouden 24 uur niets te eten

Madilia is sinds gisterenochtend in hongerstaking. Beau en Billy geloofden niet dat de Madilia het vol zou houden om vierentwintig uur niets te eten. Als de klok vandaag negen uur slaat, kijkt Linda geschrokken op. Het is negen uur, Madi heeft het gehaald roept ze blij door de loods heen. Alle bewoners juichen om de prestatie van hun mede bewoner. Linda loopt meteen naar haar toe en geeft haar een dikke knuffel. Je bent een bikkel, you did it! laat ze aan Madilia weten. En heeft nog een beloning voor haar voorbereid. Aangezien Madilia eindelijk mag eten, heeft ze patat en kroketten klaargemaakt. Madilia is door het dolle heen en begint vrolijk aan haar patatjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *