De Utopianen ontvangen een belangrijke mail van de provincie Noord-Holland

De Utopianen ontvangen een belangrijke mail van de provincie Noord-Holland

Afgelopen vrijdag hebben de bewoners een mail gestuurd naar de provincie Noord-Holland. Met daarin de vraag waarom Utopia moet stoppen en waarom het huidige terrein wordt opgegeven. Vandaag ontvangen zij een bericht terug.

Als Linda achter de computer zit, ontdekt ze een mail die belangrijk is voor alle bewoners. Het is namelijk een mail van de provincie. De bewoners verzamelen zich rondom de computers en Linda leest de mail voor. In de mail is te lezen dat de provincie begrip heeft voor de geschokte reactie van de bewoners. Er wordt uitgelegd dat er afspraken zijn gemaakt met verschillende partijen over het terrein van Utopia en dat de keuze om te stoppen of door te gaan met Utopia niet aan hen is. Het is jammer dat jullie hier in 2018 wegmoeten, weet dat het terrein van Utopia wel onderdeel zal zijn van een mooi natuurreservaat leest Linda verder voor. De bewoners zijn lichtelijk in de war. En besluiten om hun focus te richten op het Goois natuurreservaat, aangezien het erop lijkt dat deze partij concrete plannen heeft met het terrein. Linda en Beau gaan meteen aan de slag door een mail te sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elisabeth at 12:56

    John de Mol heeft toch de stekker uit het programma getrokken? Ben benieuwd of de bewoners door willen gaan zonder camera’s en sponsoring…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *