Cemal en Senna hebben 24 uur vastgeketend gezeten en zijn weer vrij!

Cemal en Senna hebben 24 uur vastgeketend gezeten en zijn weer vrij!

Om actie te voeren voor de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan zitten Senna en Cemal al zo goed als een dag vastgeketend aan het hek. De twee moesten het vierentwintig uur volhouden en hebben dan ook de hele nacht buiten in de kou gezeten. Gisteren 17:00 uur was het dan eindelijk zover en mogen de mannen weer losgemaakt worden. Vijf minuten van tevoren komen de andere bewoners naar buiten lopen om Cemal en Senna te bevrijden. De mannen zingen eerst nog het Radio 10-lied met z’n tweeën. Als eerste komt Beau aanlopen en ze laat weten dat ze graag patat wil bakken voor de twee als beloning. Als de rest van de bewoners komt aanlopen, zegt Cemal dat hij opgelucht is dat het bijna voorbij is. Vanavond slapen we lekker samen vervolgd hij vrolijk tegen Romy. Tien seconden van tevoren beginnen de bewoners vervolgens met aftellen. Om stipt 17:00 uur begint de groep te juichen. We hebben het gehaald roept Cemal uitgelaten naar Senna. De twee geven elkaar daarna een high five. De bewoners geven de twee allebei een knuffel en complimenteren ze omdat ze het zo lang hebben volgehouden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *