Senna en Cemal hebben de nacht vastgeketend aan het hek overleefd

Senna en Cemal hebben de nacht vastgeketend aan het hek overleefd

Sinds 17:00 uur gistermiddag zitten Senna en Cemal al vastgeketend aan het hek om aandacht te vragen voor de petitie om Utopia te behouden. Het was een pittige nacht maar ze hebben het overleefd. Vroeg op deze nieuwe dag komt Beau even kijken hoe het met Senna en Cemal gaat. En ze komt niet met lege handen, de twee krijgen een kop warme chocomel. Niet veel later komt Baldr, die net ontwaakt is even kletsen. Jullie hebben echt mazzel gehad met het weer zegt hij. Het heeft niet gevroren en niet geregend voegt hij eraan toe. Cemal en Senna laten weten dat ze het ook niet uitzonderlijk koud hebben gehad. Maar ik heb wel last van mijn rug gaapt Senna terwijl hij zich uitrekt. We hoeven nog maar een paar uurtjes toch vraagt hij vervolgens. Ja nog maar negen uur antwoord Cemal.

Wil je Senna en Cemal steunen? Teken dan hier de petitie!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *