Romy en Demi vertrouwen Mehmet niet

Romy en Demi vertrouwen Mehmet niet

Omdat Cemal de nacht doorbrengt met Senna aan het hek, hebben Demi en Romy besloten samen in de caravan te slapen. De twee kletsen dan ook tot diep in de nacht. Nadat Fay is komen vertellen dat ze het net weer goedgemaakt heeft met Mehmet, is hij de eerste die besproken wordt.  Hij is altijd zo blij merkt Demi op. En vindt het vreemd dat iemand altijd alleen maar vrolijk kan zijn. Romy is het ermee eens. Ik vertrouw het niet voegt ze eraan toe. Ik weet nog niet wat ik er precies achter zoek maar ik vertrouw het gewoon niet gaat ze verder. Al snel gaat het ook over de andere bewoners. Volgens Romy waren er een aantal mensen die vandaag niets hebben gedaan. Laat me raden reageert Demi. Baldr, Senna en Mehmet! Romy knikt en voegt eraan toe dat ook Madilia volgens haar niets heeft uitgevoerd. Volgens de twee doen Senna en Baldr het grootste deel van de tijd niets en dat zit hen behoorlijk dwars. Als laatste komt ook José nog ter sprake. Zij had gisteren een moeilijke dag en heeft heel wat tranen gelaten. Ik denk dat zij buiten altijd alles voor elkaar kreeg zegt Demi. Volgens haar heeft José het daarom moeilijk in Utopia. Hier moet ze ervoor strijden en dat is ze niet gewend besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *