Demi is er niet over te spreken dat Fay en Mehmet hun eerdere ruzie hebben bijgelegd

Demi is er niet over te spreken dat Fay en Mehmet hun eerdere ruzie hebben bijgelegd

Fay en Mehmet hebben woorden gehad om een opmerking van hem naar haar. Gisteren heeft Fay er met Mehmet over gepraat maar zonder succes. Afgelopen nacht besluit Mehmet dat het voorval hem toch niet lekker zit en zoekt hij Fay op. Hij vertelt haar dat hij de opmerking nooit vervelend bedoeld heeft en dat hij het vervelend vindt dat ze er mee zit. Na een kort gesprek besluiten de twee dat het uitgesproken is zo. Wanneer Fay dit wat later tegen Demi vertelt, reageert ze behoorlijk fel. Volgens Demi kan Mehmet niet zomaar rare opmerkingen maken tegen haar. Hij is bij mij echt aan het verkeerde adres vervolgd ze boos. Fay probeert uit te leggen dat de twee het hebben uitgesproken maar Demi wil er niets van weten. Ik zit me echt op te vreten. Hij hoeft niet zo tegen jou te doen voegt ze er pissig aan toe. Demi besluit om de volgende ochtend met Mehmet te gaan praten. Fay kan het voorval inmiddels achter zich laten. We hebben elkaar een knuffel gegeven en het is weer goed benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *