Senna en Cemal ketenen zich voor 24 uur vast aan de poort

Senna en Cemal ketenen zich voor 24 uur vast aan de poort

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Senna en Cemal hebben zichzelf vastgeketend aan het hek en zijn van plan hier 24 uur te blijven. De twee staan al vanaf 17:00 uur in de ijzige kou om zoveel mogelijk handtekeningen te scoren.  Het actievoeren eist ook zijn tol, velen bewoners zijn dan ook vroeg moe. Linda, Madilia, Fay en Demi verzamelen zich bij de computers. De vrouwen zijn schoenen aan het bestellen, Chipp kijkt over de schouders van de tweeling mee en schrikt. Waarom staan er zoveel schoenen in het mandje? schreeuwt hij. Al lachend leggen de vrouwen uit dat ze eerst van alles aanklikken en dan op het laatst nog een hele hoop uit het mandje gooien. Chipp snapt er niks van en loopt nee schuddend weg. Cemal en Senna zitten nog steeds vast geketend aan het hek. De twee hebben het over van alles en nog wat en het lijkt erop dat er een goede vriendschap ontstaat. De mannen hebben de frituurpan via Linda aangekregen, zo wordt er af en toe wat lekkers bij ze gebracht. Aangezien Cemal 24 uur aan het hek vastzit, heeft Romy een plaatsje vrij in de caravan. Ze gaat daarom met Demi logeren. De twee hebben er super veel zin in en ze nemen lekkere dingen mee naar bed. Kortom het was een gezellige avond.

Steun de Utopianen en teken de petitie om Utopia door te laten gaan, klik hier

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *