Johan verklapt aan Beau dat ze samen naar de kerstparade gaan

Johan verklapt aan Beau dat ze samen naar de kerstparade gaan

Baldr heeft zijn plaats afgestaan aan Johan, dit betekent dat Johan samen met Beau op 10 december naar de SBS6 Kerstparade gaat. Hoewel Baldr Johan nadrukkelijk gevraagd heeft dit nog niet te delen met Beau, kan Johan niet wachten om het haar te vertellen. Raad is begint hij terwijl hij Beau op zijn schoot trekt. Wij gaan samen naar de SBS6 Kerstparade voegt hij eraan toe. Niet antwoordt Beau enthousiast. Heb je met Baldr gesproken vraagt ze hem. Johan vertelt vervolgens dat Baldr het een beter idee vindt dat zij samen naar de parade gaan. Beau vindt het ontzettend lief van Baldr maar vraagt Johan direct of hij wel met haar naar de parade wil. Zonder twijfel antwoordt Johan dat hij heel graag met haar naar de Kerstparade gaat. Beau vindt het op haar beurt super leuk nieuws en geeft Johan een knuffel. Johan vraagt daarna om het nieuws nog wel even stil te houden voor de overige bewoners. Hij heeft de beslissing genomen het haar toch te vertellen omdat Baldr zei dat Beau twijfelde om haar plaats af te staan aan een ander. Beau bevestigt dit en geeft aan dat ze twijfelde of zij wel het beste koppel waren om daar ondertussen ook actie te voeren. Wie vind jij het beste koppel om daar heen te gaan vraagt ze Johan. Wij zegt Johan met een glimlach van oor tot oor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *