Baldr staat zijn plek voor de kerstparade aan Johan af

Baldr staat zijn plek voor de kerstparade aan Johan af

Afgelopen avon heeft Beau haar twijfel besproken met Baldr of zij wel de juiste personen zijn die mee moeten met de SBS6 Kerstparade. Dit heeft Baldr aan het denken gezet. Baldr loopt daarom naar de boot waar Johan zich bevindt. Vertel eens, wat is nu precies de bedoeling van die parade begint Baldr tegen Johan. Johan legt hem vervolgens uit dat er al heel snel lootjes zijn getrokken terwijl de bewoners na hadden moeten denken over wie daar het best actie kan voeren. Met oog op zijn succesvolle evenement van afgelopen zaterdag zegt Johan dat hij het idee heeft meer voor elkaar te kunnen krijgen dan andere bewoners. Baldr is het hier op zijn beurt ook mee eens. Hoewel hij het een moeilijke beslissing vindt vraagt hij daarom of Johan  in zijn plaats naar de SBS6 Kerstparade in Eindhoven wil gaan. Dat waardeer ik heel erg man antwoordt Johan hem. Ik ga er echt alles aan doen benadrukt hij. De groep zal het niet waarderen, maar f*ck it gaat hij verder. Baldr is blij met zijn keuze en zegt dat dit in het belang is van de groep. Ik denk dat het verstandig is om de twee mensen met de grootste mond naar het evenement te sturen. En vraagt Johan dit nieuws pas op het laatste moment met Beau te delen. Hij denkt namelijk dat Beau er ook over nadenkt haar plaats af te staan aan Billy. Maar dat is niet aan mij, wat de ander doet moet ze zelf weten gaat hij verder. De twee proosten en drinken samen nog een biertje in de boot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *