Beau en Baldr twijfelen zelf ook of zij de juiste personen zijn om Utopia te promoten

Beau en Baldr twijfelen zelf ook of zij de juiste personen zijn om Utopia te promoten

Nadat de bewoners afgelopen avond een loting hebben gehouden voor de SBS6 Kerstparade, is er veel geklets in de loods. Beau en Baldr zijn de gelukkige winnaars en mogen mee met SBS6 naar de Kerstparade. Toch is Beau niet helemaal tevreden en daarom neemt ze Baldr mee voor een gesprekje. Zijn wij wel de juiste personen vraagt ze vervolgens aan Baldr. Baldr vindt op zijn beurt dat iedereen Utopia kan promoten, zolang er maar genoeg motivatie en passie voor het programma is. Toch twijfelen de twee of er niet beter een ander duo gemaakt kan worden. Iedereen kent Johan en Billy, misschien is dat wel beter zucht Beau. De twee komen er nog niet uit en ze besluiten het gesprek later te vervolgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *