Baldr en Beau mogen deelnemen aan de SBS6 kerstparade

Baldr en Beau mogen deelnemen aan de SBS6 kerstparade

De bewoners hebben een brief ontvangen en Johan leest deze aan de gehele groep voor. Zodra iedereen zit neemt hij het woord,

“Beste Utopianen,

De SBS6 kerstparade komt terug, met dit jaar de langste magische kerstparade die er ooit in Nederland is gehouden. Op zondag 10 december trekt de betoverende karavaan door de lichtstad Eindhoven. Twee van jullie mogen samen met de kerstman en de SBS6-sterren meerijden op één van de sprookjesachtige praalwagens. Wie dat zijn, dat bepalen jullie zelf.

Heel veel succes.

Met een kerstgroet,

Organisatie SBS6 kerstparade.”

Zodra Johan klaar is met voorlezen beginnen de bewoners te juichen, het lijkt iedereen erg leuk om mee te gaan met de SBS6 kerstparade. Wie de twee gelukkigen ook zijn, de bewoners zijn het met elkaar eens dat de personen die gaan hun tijd goed moeten benutten en dus ook actie moeten voeren om meer handtekeningen te verzamelen. De bewoners stellen voor om lootjes te trekken. Johan grabbelt zonder te kijken in een bak met namen, de eerste gelukkige is Baldr. Baldr springt van blijheid een gat in de lucht. Johan grabbelt nog eens en trekt dan het lootje van Beau. Ook Beau is erg blij. Dit betekent dat Beau en Baldr op 10 december te zien zijn tijdens de SBS6 kerstparade in Eindhoven. Hoewel de overige bewoners best teleurgesteld dat zij niet mee mogen, wordt het Baldr en Beau niet misgund.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *