Niet iedereen is blij dat Baldr naar de kerstparade mag

Niet iedereen is blij dat Baldr naar de kerstparade mag

Hoewel iedereen het Baldr en Beau wel gunt om naar de SBS6 kerstparade te gaan, is niet iedereen blij met de uitkomst. De bewoners vinden het niet erg dat Beau naar de parade gaat maar niet iedereen is te spreken over Baldr die met Beau mee mag. Zo laat Chipp ook duidelijk merken dat hij teleurgesteld is dat Baldr gaat. En langzaamaan beginnen er steeds meer bewoners te twijfelen  over de manier waarop er een keuze is gemaakt. Chipp, Fay en Linda geven aan dat ze er langer over na hadden moeten denken. De drie denken niet dat Baldr de juiste persoon is om actie te voeren. Billy is het er mee eens dat de bewoners er wellicht langer over na hadden moeten denken maar is wel van mening dat dit de meest eerlijke manier was van kiezen. Linda, Demi en Fay hebben ook hun zorgen over Baldr als actievoerder uitgesproken naar Beau. Het gaat hier niet om gunnen benadrukt Fay. Het gaat erom wat het slimste is. Hoe gaat dat aflopen? Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *