Chipp bedenkt een andere challenge voor Billy en Romy

Chipp bedenkt een andere challenge voor Billy en Romy

Chipp heeft een alternatief voor Billy en Romy die al sinds 09:00 uur vanochtend actievoeren door in de loods op een ton te zitten. Hij heeft al eerder uitgesproken dat hij het idee heeft dat de actie van Billy en Romy juist minder handtekeningen oplevert. Chipp wil daarom een dunk tank laten komen. Met een dunk tank moet er iemand boven een tank met water zitten. Die persoon valt in het water valt zodra er met een bal een bord geraakt wordt. Billy en Romy worden erg enthousiast van dit idee en Chipp gaat er dan ook direct mee aan de slag. Het idee van Chipp zorgt ervoor dat de twee het minder erg vinden om van de ton af te stappen zonder hun doel gehaald te hebben. Zodra de dames acht uur lang op de ton hebben gestaan vinden zij het mooi geweest. De twee springen van de ton en geven elkaar een dikke knuffel. Op 40 handtekeningen na hebben we maar mooi 1000 handtekeningen erbij gekregen zegt Billy tegen Romy. Hoewel het uiteindelijk minder handtekeningen heeft opgeleverd dan zij dachten zijn ze ontzettend trots. Om de overige handtekeningen toch binnen te slepen wordt het nu wachten op de dunk tank.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *