De tonnen actie van Billy en Romy verloopt niet als verwacht

De tonnen actie van Billy en Romy verloopt niet als verwacht

Ik wil jullie niet demotiveren begint Chipp tegen Billy en Romy die nog altijd in een BH bovenop een ton zitten in de loods. Er komen veel minder handtekeningen binnen op het moment dan dat de bewoners hadden gehoopt. Chipp denkt dat de mensen die naar een halfnaakte Billy en Romy mogen kijken het te leuk vinden om hen daar op die ton te laten zitten. En denkt ook dat de twee op deze manier de 20.000 handtekeningen pas overmorgen zullen halen en stelt voor te veranderen van tactiek. Ik zou sowieso van de ton afgaan vervolgd hij tegen de dames. Dit zint de vrouwen op de tonnen helemaal niet. Nee, ik ga niet van de ton af roept Billy vastberaden. De twee hebben beiden wel een voorstel. We kunnen ook zeggen dat we juist op de ton moeten zodra er een bepaald aantal handtekeningen is behaald vertelt Billy. Romy wil het moeilijker voor zichzelf maken en zegt dat ze dan niet binnen op de ton moeten gaan staan, maar buiten. Als ik de kijker was zou ik nu niet stemmen reageert Chipp. Ik vind het prachtig om jullie dagenlang op die ton te zien voegt hij eraan goe. Billy geeft Chipp gelijk maar ziet het tegelijkertijd niet zitten om op dit moment van de ton af te stappen. Het voelt laf als ik eraf stap benadrukt ze. Chipp raadt zijn mede bewoners aan na een zeker aantal handtekeningen steeds een ijsbad in te stappen. Dit ziet Romy absoluut niet zitten. De dames besluiten pas van de ton af te stappen wanneer ze een alternatief hebben. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:24

    Wat laag bij de grond die twee in de telegraaf staat dat ze steeds een kledingstuk uitzullen trekken bij meer handtekeningen.Nu daar zitten we al helemaal niet op te wachten.Billy heeft gemaa dat de stekker er met l januari al uit mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *