Fay is woedend op Mehmet door een opmerking die hij maakte

Fay is woedend op Mehmet door een opmerking die hij maakte

Afgelopen avond tijdens sinterklaasavond heeft Mehmet een opmerking gemaakt over Fay, die niet helemaal lekker viel bij haar. Ik kijk niet naar de cadeautjes maar naar je lelijke rotkop was de opmerking die Fay naar haar hoofd kreeg. Vandaag besluit ze verhaal te halen bij Mehmet. Volgens de nieuweling was het echt bedoeld als grapje en interpreteert ze het verkeerd. Ik wilde je niet kwetsen. As ik je echt zou willen kwetsen zou ik dat wel op een andere manier doen legt hij verder uit. Dit is echter niet het antwoord waar Fay op hoopte en boos loopt ze richting een aantal mede bewoners. Ik ben helemaal flabbergasted roept ze boos uit. What the f*ck denkt hij?! vervolgt ze, als ze haar mede bewoners heeft verteld hoe Mehmet net reageerde. Ik sta gewoon helemaal te shaken gaat Fay boos verder. De rest van de vrouwen reageert geschokt op Fay haar verhaal. Ik zou ook in shock zijn geeft Madilia toe. Volgens Demi doet Mehmet alleen maar zo omdat hij Fay boos wil maken. Fay is echter nog steeds behoorlijk van slag door Mehmet zijn reactie en ze gelooft niets van zijn goede intenties. Hij kan wel doen alsof hij sorry wilde zeggen maar zo kwam het niet over besluit ze pissig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:46

    het maakt niet uit of ze mooi is of zo lelijk als de nacht, zo een opmerking die mehmet maakte, maak je nniet en ook niet als grapje

  2. Yasmina at 21:56

    Naoual overdrijven is ook een kunst. Dat ze niet tot de mooiste vrouwen behoort tot daar aan toe. Maar om te zeggen dat ze zo lelijk is sorry!! Maar goed smaken verschillen, velen zullen jou ook wel lelijk vinden.

  3. naoual! at 19:17

    Nou sorry fay, maar je bent toch echt lelijk.. vind ik!! Begrijp niet dat jij benr uitgeroepen tot 1 van nederlands mooiste vrouwen.. demi integendeel kan ermee door.. dus niks verkeerds gezegd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *