Beau en Linda willen het gesprek aangaan met het Goois Natuurreservaat

Beau en Linda willen het gesprek aangaan met het Goois Natuurreservaat

Vandaag hebben de bewoners een mail gehad van de provincie Noord-Holland, waarin stond dat het Goois Natuurreservaat plannen heeft met het Utopia terrein. Er werd besloten om de focus te richten op deze organisatie en  Beau en Linda voegen dan ook de daad bij het woord. De twee nemen plaats achter de computer om een mail te maken. “Namens alle bewoners schrijven we deze brief”, leest Beau hardop voor als de twee begonnen zijn met schrijven. Na ongeveer een kwartier staat er een brief op papier en lezen de twee hem hardop voor. In de brief staat dat het stoppen van Utopia in Nederland veel heeft losgemaakt en dat de bewoners zich zeer bewust zijn van de natuur om zich heen. De twee schrijven verder dat ze graag mee willen denken over een oplossing en noemen daarvoor een aantal voorbeelden. Wij, Beau en Linda zouden graag met u in gesprek gaan om te kijken of wij en de natuur samen in dit gebied kunnen leven luidt de laatste zin. Zou het de bewoners lukken om in gesprek te gaan met het Goois Natuurreservaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. arie at 14:58

  Voor de bewoners van utopia,
  een extra motivatie:
  kijk eens hoeveel natuur er is om je heen, op internet,
  als jullie daar weg moeten, dan levert dat 0.9 ha nieuwe natuur op,
  dat is te zien,want utopia is een instituut geworden !!
  en dan sta je op de kadaster data van dit land,
  maar natuur,dat is toch veel meer dan alleen bomen,
  dat is ook groen gebied,
  laat graszoden komen, door een goede sponsor,
  of maak een groter gebied tot weiland met struiken ,
  dan komen er meer vogels, fazanten,en ander wlld op af,
  gewoon een mooi stuk natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *