Baldr vertelt aan Cemal en Senna dat hij zijn plek voor de kerstparade heeft afgestaan

Baldr vertelt aan Cemal en Senna dat hij zijn plek voor de kerstparade heeft afgestaan

Afgelopen avond kregen de bewoners de mededeling dat twee van hen mee mogen met de Kerstparade van SBS6. Het grootse evenement is natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om de petitie om de stop van Utopia onder de aandacht te brengen. De bewoners waren allemaal geïnteresseerd om deel te nemen aan de parade en na het trekken van lootjes werden Baldr en Beau uitgekozen. Maar al snel begon Baldr te twijfelen of hij wel de juiste was om mee te gaan. Uiteindelijk vond hij van niet. Johan was dat in zijn ogen wel. Baldr heeft zijn plaats dan ook aan hem afgestaan en Johan was daar maar wat blij mee. Baldr besluit Senna en Cemal die nog altijd aan het hek vastgekentend zitten in te lichten. Jullie kunnen je mond wel even houden, hè? vraagt Baldr aan hen. Zonder te wachten op antwoord deelt hij de twee mede dat hij zijn plek in de SBS6 Kerstparade heeft afgestaan aan Johan. Het is natuurlijk de ultieme manier om aan de buitenwereld aandacht te vragen voor de petitie voegt hij eraan toe. Ondanks dat Baldr er veel zin in had, denkt hij toch dat Johan net even wat meer rumoer kan maken. Hij springt er meer uit en is duidelijker aanwezig voegt hij eraan toe.  Later op de dag zal Baldr het aan de rest van de groep bekendmaken. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 12:01

    Oh nee, en Billy dan hoeft de koningin niet mee???? Zij staat toch zo graag in de schijnwerpers en gaat hasr dat nu mis. Wat zal ze no janken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *