Billy en Linda zijn niet blij dat Beau bepaalde gasten gratis wil uitnodigen voor de kookwedstrijd

Billy en Linda zijn niet blij dat Beau bepaalde gasten gratis wil uitnodigen voor de kookwedstrijd

Beau bespreekt met Billy en Linda dat zij zeven speciale gasten wil uitnodigen voor de kookwedstrijd. Billy reageert enthousiast.  ‘Maar ik wil het nog wel even over de prijs hebben voor die mensen gaat Beau verder. Ik wil de speciale gasten gratis laten komen. Billy is het hier niet mee eens dit omdat andere gasten ook het volle bedrag moeten betalen. Na een discussie tussen Beau en Billy besluit Billy toe te stemmen met Beau en de gasten gratis te laten komen.

Linda en Billy lopen iets later samen weg en uiten hun frustraties over Beau. Ik vind echt dat ze het nu aan het doordouwen is, ik vind het echt niet netjes laat Linda weten. En snapt niet waarom er moeilijk wordt gedaan andere financiële situaties maar Beau hier wel onderuit komt. Ze maakt van haar probleem ons probleem klaagt voegt ze eraan toe. Laat het Chipp maar afhandelen, ik ga zo direct met hem zitten reageert Billy terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joes at 23:07

  omdat billy graag roddelt en linda er ook niet vies van is. linda kan niks anders dan klagen, zeuren en roddelen en daarin heeft ze een goede medestander aan billy, want die is precies zo. walgelijk die grieten. nu nog even snel naar de volgende roddelaarster om te vertellen wat er net gezegd is, dus hup p naar bv madillia of romy

 2. Else at 13:12

  Ja, en interessant doenerij, de leiding willen hebben, ruimte voor zichzelf claimen, ikke ikke ikke, Utopiaan winnaar willen zijn, enz. enz.
  Nee, niets veranderd.

 3. Bep at 13:06

  Ach jij weet toch ook wel dat Billy de grootste sensatie zoeker is daar.
  Zo ontstaan die ruzie daar steeds.
  Typpies een voorbeeld zoals het altyd gaat toch weet jij ook wel toch.
  Billy is vanaf begin tot nu nog niets veranderd.
  Stoken ,roddelen en achterklep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *