Volgens Billy begint Johan weer iedereen het leven zuur te maken

Volgens Billy begint Johan weer iedereen het leven zuur te maken

Je hoeft niet zo achterlijk tegen mij uit te vallen als ik mij stoot, debiel klinkt het richting Johan wanneer Billy zich tegen de keuken stoot. Billy heeft pijn nadat zij zichzelf heeft gestoten tegen de keuken maar Johan neemt het op voor het keukenkastje. ‘Dat kastje is voor jou belangrijker dan wanneer iemand zicht stoot schreeuwt Billy terug. Johan is het hiermee eens. Billy loopt daarna boos weg en probeert zichzelf te kalmeren. Johan besluit te gaan roken en uit zijn frustraties bij Beau. Hij noemt Billy nogmaals een idioot. Billy is ondertussen gekalmeerd en praat met Madilia over het voorval. Hij is weer veilig en gaat iedereen het leven weer zuur maken. Laat alsjeblieft heel Nederland zien wat een eikel het is zegt Billy. Ook Madilia is klaar met Johan. Wie denk je wel niet dat je bent? zegt Madilia boos over Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *