De bewoners krijgen een reactie van het Goois Natuurreservaat

De bewoners krijgen een reactie van het Goois Natuurreservaat

Gisteren hebben Beau en Linda een mail gestuurd naar het Goois Natuurreservaat, met daarin de vraag of ze met hen in gesprek kunnen gaan. De bewoners willen het namelijk graag hebben over de toekomst van het terrein. Daarvoor hebben ze een aantal ideeën bedacht over hoe zij, samen met de natuur, op het terrein zouden kunnen blijven leven. Vandaag zit Beau achter de computer als er een korte reactie binnenkomt. Hardop leest Beau voor wat ze heeft ontvangen. “Goedemorgen Beau en Linda. Jullie mail heb ik ontvangen. Ik ga deze intern bespreken en kom er bij jullie op terug.” Beau reageert positief en is overduidelijk blij dat er wordt geschreven dat de organisatie terugkomt op hun mail. Ook de rest van de groep is enthousiast en er klinkt gejuich door de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *