Demi spreekt Mehmet aan op zijn gedrag

Demi spreekt Mehmet aan op zijn gedrag

Gisteren hebben Fay en Mehmet woorden gehad over een opmerking die Mehmet heeft gemaakt. Uiteindelijk is dit uitgesproken. Voor Demi was het akkefietje echter nog niet afgehandeld en zij besluit Mehmet vandaag aan te spreken op zijn gedrag. Als ze haar verhaal begint tegen Mehmet, geeft hij aan dat hij dit niet slim van haar vindt. Je moet geen wonden openmaken antwoordt hij, doelend op het feit dat hij het alweer goed heeft gemaakt met Fay. Jij hoeft gewoon niet zo tegen haar te praten. Tegen niemand niet gaat Demi verder. Mehmet zegt dat hij de boodschap heeft begrepen en loopt weg. Dit valt absoluut niet goed bij Demi en ze uit haar ongenoegen bij Romy. Mafkees zegt ze boos. Die is niet goed hoor. Hij mag even dimmen! Zag je hoe hij voor me stond? voegt ze er fel aan toe. Romy luistert haar relaas rustig aan, maar Demi lijkt voorlopig nog niet gekalmeerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *