Demi en Madilia vinden dat Mehmet de laatste tijd raar doet

Demi en Madilia vinden dat Mehmet de laatste tijd raar doet

Demi en Madilia lopen richting de loods als Demi losbarst over de eerdere onenigheid met Mehmet. Hij zei tegen me dat het niet verstandig was wat ik deed. Hij moet echt even dimmen zegt ze boos. Ook Madilia vindt dat de opmerking die Mehmet tegen Fay heeft gemaakt echt niet door de beugel kon. Hij doet rare dingen de laatste tijd voegt ze eraan toe. Wat is er dan met hem aan de hand? gaat Demi verder. Dit is niet de eerste keer dat hij zo doet benadrukt ze. En is nog steeds erg boos over zijn opmerking richting Fay en kan er niet bij dat hij er zo onverschillig over doet. Madilia snapt Demi haar gevoel. Hij deed laatst bij mij en Linda ook al vreemd vertelt ze. Volgens haar reageerde hij heel heftig zonder reden en kwam dat niet helemaal goed over. Romy denkt dat Mehmet het niet per se vervelend bedoelt maar dat het allemaal iets anders over komt dan hij wil. Hij reageert anders dan wij gewend zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *