Madilia is klaar met de grappen van Baldr en Johan

Madilia is klaar met de grappen van Baldr en Johan

Johan heeft er de afgelopen dagen een sport van gemaakt om grapjes te maken over Madilia en Daan, de jongen waar Madilia het eerder erg gezellig mee heeft gehad tijdens het evenement gewoon omdat het kan. Daar heeft ze nu genoeg van. Madilia wil er ook een hartig woordje over spreken met Baldr, die ook regelmatig grappen erover maakt. Jij en Johan begint Madilia het gesprek terwijl ze arm in arm lopen over het terrein. Die grapjes van jullie vind ik echt niet leuk gaat ze verder. Op de vraag waarom Johan maar niet van stoppen weet, antwoordt Baldr dat Madilia haar reactie elke keer nieuwe grappen uitlokt. Bijna smekend verzoekt ze Baldr vervolgens om Johan niet alleen maar op te stoken. Baldr kan er op zijn beurt om lachen, voor hem is het gewoon een dolletje. Madilia probeert op haar beurt uit te vinden waarom Johan zo doet. Maar krijgt weinig respons. Ik kan het van Johan niet hebben. Waarom zou hij mij de hele tijd plagen? Ik vind het gewoon niet meer leuk en neem hem niet meer serieus gaat Madilia klagend verder. Wanneer Baldr zegt dat ze het ook gewoon tegen Johan kan zeggen maar krijgt hij een dikke nee te horen. Het gaat er bij hem het ene oor in en het andere weer uit voegt Madilia eraan toe. Baldr belooft daarna wel Johan niet meer op te stoken en deel te nemen aan de plagerijen. Vanaf nu staat Johan er dus alleen voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:19

    Wat een zielig figuur Madilia ,die kan nergens tegen enkelt kan ze over andere mensen roddelen .Dit is echt een figuur die speelt enkelt om aandacht ,niet doen ik heb het zo graag kakmadam en dat noemt zich Utopiaan laat me niet lachen ze staat gewoon voorschut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *