Een aantal DJ’s van radio 10 komen op bezoek om het Utopia lied te zingen

Een aantal DJ’s van radio 10 komen op bezoek om het Utopia lied te zingen

Vorige week hebben een aantal mensen van Radio 10 een Utopia lied gemaakt, naar aanleiding van het stoppen van het programma. De bewoners waren erg onder de indruk en hebben de mannen uitgenodigd in de mini samenleving. Rond het middaguur is het zover en betreden Lex Gaarthuis, Harry van der Heijden en Lex Landeweerd het Utopia terrein. Allereerst komen ze natuurlijk Senna en Cemal tegen, die nog steeds vastzitten aan het hek. Het drietal wordt enthousiast ontvangen en wordt door Beau meegenomen naar de loods, waar kennis wordt gemaakt met de rest van de groep. Het drietal vertelt daarna hoe ze op het idee zijn gekomen voor het nummer en vertelt de bewoners hoe ze het hebben gemaakt. De bewoners reageren enthousiast en luisteren aandachtig naar de mannen van Radio 10. Na een rondleiding is het tijd om het Utopia lied ten gehore te brengen. Lex Gaarthuis pakt de microfoon en de band wordt gestart. Met de tekst in hun handen zitten de bewoners op de banken. Er wordt luidkeels meegezongen met de ode aan Utopia. Hieronder kun je het bewuste lied nog eens terug luisteren:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:42

    Hoe komt er geld binnen het zijn allemaal gillende keukenmeiden.Ze moeten eens befrijpen dat ze niets kunnen zonder de geld zak van Ome John.We zoeken een stik grond gaan daar verder waarvan? Ze krijhen geneens hun huihoudgeld bij elkaarg

  2. Else at 17:26

    Afschuwelijk, dit lied gemaakt op die aloude mooie melodie van ”Langs het tuinpad van mijn vader”.
    En die zin erin: Billy was mijn favoriet! Hoe kúnnen ze!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *