Demi en Mehmet praten hun onenigheid uit

Demi en Mehmet praten hun onenigheid uit

Demi en Mehmet lopen samen buiten om het te hebben over hun eerdere woordenwisseling.. Mehmet geeft aan dat hij het vreemd vond dat Demi verhaal bij hem kwam halen, terwijl hij zijn akkefietje met Fay al had uitgepraat. Demi geeft op haar beurt aan dat ze het niet fijn vond hoe Mehmet tegen haar praatte en Mehmet laat weten dat hij ook het idee had dat Demi erg aanvallend was. Ik wilde gewoon aangeven wat mijn gevoelens waren. Het was niet mijn bedoeling dat het vervelend overkwam benadrukt Demi daarna. Ook Mehmet geeft aan dat het niet zijn bedoeling is geweest om Demi te kwetsen. De twee praten nog even verder en het lijkt erop dat de frustraties langzaamaan verdwijnen. Maar ga je nu wel weer lief doen vraagt Mehmet haar. Dat moet je eerst weer terugverdienen reageert Demi. Eind goed al goed? Laten we het hopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:29

    Het is inderdaad wel vreemd, ook al ben je een tweeling, dat Demi zó van leer trekt en het zich zó erg aantrekt als in haar ogen iets niet goed richting Fay gebeurt, dat zíj zich er zo boos over maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *