Johan geeft de groep uitleg over zijn stiekem geplaatste bestellingen

Johan geeft de groep uitleg over zijn stiekem geplaatste bestellingen

Na de presentatie van Mehmet, neemt Johan het woord. Dit omdat hij en Baldr gisteren veel kritiek kregen op de bestelling van onder andere de boxen, heeft hij een mededeling voor de groep. In totaal blijft er 3099 euro over van zijn vorige evenement. Hiervan zou de helft naar de verbouwing van de bistro gaan. Dit project gaat niet meer door en Johan heeft dus nog 1550 euro te besteden. De spullen die hij eergisteren heeft besteld waren samen 1100 euro, wat betekent dat Johan zelfs nog geld overhoudt. Dit overgebleven geld wil hij ook aan de bv geven, de bv krijgt dus in totaal tweeduizend euro. Misschien zijn dit niet de gang van zaken maar als ik mijn evenement niet had georganiseerd hadden we nu ook geen tweeduizend euro om de rekeningen te betalen sluit Johan zijn verhaal af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *