Stop het financiën team met de boekhouding van Utopia?

Stop het financiën team met de boekhouding van Utopia?

Nadat Johan zijn berekening heeft gepresenteerd, praten de bewoners na over de bestelling waar nogal wat commotie om was. Chipp heeft zo zijn eigen bevindingen en deelt die met de groep. Ik vind dat de fout honderd procent bij Baldr ligt zegt hij stellig. Het was volgens hem aan Baldr de taak om Johan zijn bestelling te weigeren. Romy en Billy zijn net als Chipp het ermee eens dat de fout in deze situatie bij financiën ligt. Baldr had het moeten bespreken met Mehmet en Linda. Billy spreekt Baldr vervolgens aan en laat weten dat het haar tegen de borst stuit dat hij gisteren bij het spoed centraal niet heeft verteld over de tweede bestelling, omdat hij het was vergeten. Ik geloof het niet benadrukt ze kritisch. Baldr haakt er op in en zegt dat hij tijdens het centraal niet bezig was met de tweede bestelling. Dan ben je toch niet de juiste persoon voor financiën vervolgd Billy fel. Mehmet wil dan ook nog iets zeggen. En laat weten dat hij op deze manier geen zin heeft om de financiën te doen. Mocht iemand zich geroepen voelen, ik doe het niet meer voegt hij eraan toe. Linda heeft daar ook wat op te zeggen. Als deze samenstelling blijft, dan stop ik ermee laat ze weten. Toch wil ze niet dat de groep de dupe van deze situatie moet zijn en daarom zal ze nog doorgaan met de financiën. Aangezien de groep geen vertrouwen meer in Baldr heeft, wil hij ook stoppen. Als er geen vertrouwen is, dan heeft het ook geen nut legt hij verder uit. Ik wil bij de financiën blijven totdat er een vervanger is. Ik wil namelijk niet Linda in haar eentje alles laten doen gaat hij verder. De groep spreekt vervolgens af om morgen tijdens centraal verder te praten over wie voortaan de financiën zal doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *