Baldr biedt zijn verontschuldigingen aan bij Linda

Baldr biedt zijn verontschuldigingen aan bij Linda

Na de bespreking rondom de financiën uit Linda haar ongenoegen bij Baldr. Het lijkt erop dat ze helemaal klaar is met hem als financiën partner. Deze ochtend kwam Baldr namelijk met een totaal andere berekening dan Johan nu aan de groep heeft gepresenteerd. Hier is Linda niet blij mee aangezien zij en Baldr deze ochtend hadden afgesproken om nog met z’n tweeën te gaan zitten. Dat de mannen nu weer hun eigen plan hebben getrokken maakt haar woest. Baldr heeft ook wel wat kritiek op Linda. Hij vindt namelijk dat de communicatie binnen het financiën team niet goed gaat. Je laat het klinken alsof alles van mij afkomt, dat vind ik niet fair zegt hij tegen haar. Linda reageert fel dat ze de zakgeld en boodschappengeld altijd duidelijk doorspeelt aan hem. De twee belanden in een discussie en het lijkt er niet op dat ze het eens worden. Toch eindigt het gesprek rustig en Baldr verontschuldigd zich bij Linda. Ik wil jou niet het gevoel geven dat ik jou genaaid hebt laat hij aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *