Gaat Beau de financiën van Utopia doen?

Gaat Beau de financiën van Utopia doen?

Nu het erop lijkt dat het financiën team met hun taak dreigt te stoppen maken de bewoners zich grote zorgen. Al vaker is Beau aangekeken of zij zich niet wil aansluiten bij het team en ook vanmiddag toen Mehmet en Baldr lieten weten om definitief met de financiën te stoppen werd ze aangekeken. Zou jij de finance leuk vinden vraagt Madilia iets later aan haar. Hier moet Beau even over nadenken. En laat weten dat ze eerst afwacht wie er nou precies wel de financiën blijft doen en wie niet. Madilia knikt en vraagt zich hardop af of Mehmet wel echt de financiën niet meer wil doen. Weer een ander team, het schiet gewoon niet op reageert Beau met een zucht.  Madilia denkt op haar beurt dat het beter is als twee mensen de taken doen, in plaats van drie. Beau vindt dan weer dat er ook een financiële vergadering moet zijn, ze ziet het huidige team namelijk nooit een bespreking moet houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *