Chipp, Demi en Fay genieten van alle hectiek om de financiën

Chipp, Demi en Fay genieten van alle hectiek om de financiën

Er is enorm veel commotie rondom de financiën in Utopia maar niet iedereen maakt zich druk. Chipp, Demi en Fay zijn namelijk stiekem een klein beetje aan het genieten. Het drietal heeft zich sinds kort afgesplitst van Utopia bv en beheert apart het geld. Als we nog bij de andere bv zaten, was ons geld weg merkt Fay met een grote glimlach op. Het is alsof je door de heg kijkt bij de buren, terwijl ze ruzie hebben voegt Chipp eraan toe. Fay vindt het op haar beurt maar een grote bende bij de andere bv, nu niemand de financiën wil doen. Wij hebben het met z’n drieën zo goed voor elkaar benadrukt ze. Chipp laat weten dat Linda en Billy deze week ook al lieten vallen dat ze zich eigenlijk nu ook willen aansluiten bij de aparte bv. De tweeling weet niet wat ze horen en kunnen niet geloven dat zij nu ineens zich aan willen sluiten, terwijl ze eerst kritiek hadden. Het verbaast het drietal ook dat bijna niemand zich bezighoudt met geld verdienen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *