Mehmet vraagt het zich af of het hem waard is om de boekhouding te blijven doen

Mehmet vraagt het zich af of het hem waard is om de boekhouding te blijven doen

Er is altijd veel te doen geweest rondom de financiën in Utopia. Sinds een tijdje vormen Linda en Baldr het financiën team maar ook zij kunnen de nodige kritiek verwachten. Vooral Baldr want hij heeft zonder te overleggen twee grote uitgaven van Johan goedgekeurd. De groep is het hier totaal niet mee eens en de afgelopen twee dagen is hier dan ook veel over gediscussieerd. Sinds Mehmet in Utopia is kijkt hij al mee met Linda en Baldr met als doel een eventuele overname. Toch twijfelt Mehmet nu. Na alle commotie rondom de twee grote uitgaven zit Linda er namelijk aan te denken om te stoppen met de financiën en hij wil loyaal aan haar blijven en stopt dan ook. Dit zou betekenen dat hij de financiën niet over gaat nemen. Als eventuele vervanger wordt er door de groep gekeken naar Beau. Met Madilia bespreekt Mehmet waarom hij twijfelt om door te gaan met de financiën. Zo legt hij uit dat hij niet goed om kan gaan met acties zoals die van Johan en Baldr. Dan ben ik op m’n slechtst gaat hij verder. Om dit te voorkomen lijkt het Mehmet beter zich niet meer met de geldzaken te bemoeien. Is dit het waard vraagt hij zich vervolgens hardop af. Op deze vraag heeft hij zelf nog geen antwoord en dus blijven de twijfels bestaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *