Linda vindt dat Madilia meer moet doorpakken

Linda vindt dat Madilia meer moet doorpakken

Linda en Madilia zijn al vanaf het begin erg goede vriendinnen. Maar toch kent deze vriendschap zijn hoogte en dieptepunten. Zo vertelt Linda aan Beau dat zij en Madilia een aantal dagen langs elkaar heen leven, ondanks dat ze met elkaar op een kamer slapen. We zeggen elkaar wel gedag maar meer niet gaat Linda verder. Waarom dit is, weet ze niet. Wat ze wel weet is dat zij en Madilia op sommige gebieden verschillend zijn. Soms vind ik dat ze wat meer moet doorpakken gaat Linda verder. Als voorbeeld noemt ze het vloggen. Heeft ze dat niet gedaan vandaag vraagt Beau. Met een teleurgesteld gezicht schudt Linda nee. En ze staat al een paar dagen op het computerschema om te editen, heeft ze ook niet gedaan voegt ze eraan toe. We botsen daardoor weleens merkt ze vervolgens op. Beau begrijpt dit op haar beurt wel. Jij bent een doorpakker benadrukt ze. Linda laat weten dat ze toch baalt van de situatie. Dan kom ik na 20 uur lopen boven en dan hoor ik haar zeggen dat ze niet weet wat ze aan moet noemt Linda het volgende voorbeeld. Dat soort dingen gaat ze verder waarna de twee nog een aantal voorbeelden bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *