De spanningen tussen Linda en Madilia zijn verdwenen, de twee hebben het bijgelegd

De spanningen tussen Linda en Madilia zijn verdwenen, de twee hebben het bijgelegd

Linda en Madilia praten al de hele week weinig tegen elkaar. Linda stoort zich aan het lakse gedrag van Madilia en Madilia stoort zich op haar beurt weer aan het negatieve gedrag van Linda. Beiden hebben hun frustraties meerdere keren geuit bij andere mede bewoners. Afgelopen avond voor en tijdens de kookwedstrijd belandde de twee in een discussie waarbij de spanningen flink opliepen. Is er wat vroeg Linda niet veel later aan Madilia waarna ze ontkende. Toch voelde het voor de twee niet goed. Na de kookwedstrijd gleed alle stress van de dames af en raakten Madilia en Linda weer aan de praat. Billy staat erbij en vertelt aan Linda dat Madilia heeft gehuild. Echt vraagt Linda geschrokken waarna ze vertelt dat iedereen een kort lontje had. De dames praten verder over wat er is gebeurd. Misschien ben ik wel te direct geeft Linda toe. Madilia staat er wat stilletjes bij terwijl Billy het woord voert. We waren allemaal moe praat ze het gedrag goed. Toch besluiten de drie alle discussies te vergeten en het bij de volgende ronde van de kookwedstrijd beter aan te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *