Linda spreekt Chipp aan door een slechte nacht die ze gehad heeft

Linda spreekt Chipp aan door een slechte nacht die ze gehad heeft

Afgelopen avond hebben de bewoners de 40.000 handtekeningen gehaald en daarom hebben ze besloten dat ze een drankje uit de bar mochten drinken. Tot Linda’s grote verbazing hebben sommige bewoners het niet bij één drankje gehouden en dat stoort haar. Bij Madilia doet ze dan ook haar beklag. Daarnaast is ze vannacht wakker geworden door de tweeling en Chipp die erg luidruchtig waren door hun nachtelijke discussie. Ook Billy, José en René horen Linda haar geklaag aan. Niet veel later besluit Linda op Chipp af te stappen. Wat was er vannacht aan de hand vraagt ze. Ik baal ervan dat ik daar wakker van werd voegt ze eraan toe. Chipp antwoordt dat het hem spijt en legt uit wat er aan de hand was. De eerstvolgende keer dat dit gebeurt ga ik echt niet meer zo vriendelijk zijn benadrukt Linda verder. Chipp begrijpt haar en geeft aan dat hij er verder niet op in wil gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *